Services

Waar wij goed in zijn

Goede online marketing levert meer op dan het kost. Iedere geïnvesteerde euro betaalt zich dubbel en dwars terug. Wij verbeteren naamsbekendheid, genereren meer relevante bezoekers en halen meer rendement uit de website of webshop. Dat doen we vanuit ons online marketing framework waarin we diverse diensten voor klanten integreren.

Vertrouwd door

Hiermee bouwen we aan jouw online succes

De diensten binnen ons online marketing framework.

Zoekmachine marketing (SEA)

De zoekmachine is voor veel mensen het belangrijkste kanaal om naar informatie, producten en diensten te zoeken. Daar wil je aanwezig zijn. En sterker nog, je wilt natuurlijk helemaal bovenaan de resultaten staan. Dat is dus precies waar we voor zorgen. Met Search Engine Advertising (SEA) garanderen we de beste posities voor belangrijke zoektermen. Zodat klanten eerst jou zien, en dan pas jouw concurrenten.

Lees verder over zoekmachine marketing (SEA)

Social media marketing

Social media marketing biedt enorme mogelijkheden. Maar merk je dat anderen er meer uit lijken te halen? Zelfs als je niet goed weet waar dat aan ligt kunnen we je er goed bij helpen. Wij adverteren op sociale media en optimaliseren de inzet van bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook en Instagram.

Lees verder over social media marketing

Inzicht in je website bezoekers

Wat levert een campagne in Google op en hoe gedragen bezoekers zich eigenlijk online? Data laat geen ruimte voor twijfel. Het maakt inzichtelijk wat er online gebeurt, zodat je daar specifiek op kunt sturen. Wij bieden inzicht in jouw website bezoekers. En laten je zien welke investeringen zich wel en niet terugbetalen.

Lees verder over inzicht in je website bezoekers

Landingspagina’s

Landingspagina’s presenteren bezoekers precies de informatie waar ze naar zoeken. Gebruik ze voor online advertenties, voor SEO of bij andere acties en campagnes. Gebruik pagina’s om op te landen als middel voor meer conversie.

Lees verder over landingspagina’s

Onze werkwijze

Ons online marketing framework zetten we in 3 maanden voor je op. Daarbij doorlopen we de volgende fases.

1. Setup en lancering

We stellen de doelen vast, bepalen de boodschap en richten het systeem in om data te verzamelen. Daarmee leggen we de basis om succes meetbaar te maken. We ontwikkelen de campagne(s) en plannen daarvoor de lancering.

2. Eerste learnings

De online marketing draait, dus daarvan worden de eerste resultaten zichtbaar. We vinden de balans tussen biedingen en budgetten, om te bepalen wat er wel en niet werkt. Je ontvangt wekelijks een e-mail met resultaten voor de belangrijkste KPI’s.

3. Optimalisatie

De resultaten zijn stabiel, dus we optimaliseren om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Actuele data maakt inzichtelijk wat het kost om nieuwe klanten aan te trekken. We sturen bij om de kosten omlaag te brengen en meer relevante klanten te benaderen.

Wat anderen over ons zeggen

Kaj van Zweeden

Marketing Director – HousingAnywhere

“Headcore joined us to help us scale our global accommodation rental marketplace. We have not been disappointed – Headcore played an important part in the international expansion we’ve achieved. From optimizing our existing channel mix with experiments and new bidding strategies, to exploring new channels and tactics, in both cases striking a healthy balance between volume and profitability – all these elements contributed to our rapid expansion in multiple new cities and countries.” (Case study)

Josip Coric

CMO – KRAL GmbH

“We bevelen Headcore van harte aan omdat ze beter dan anderen in staat zijn om data te lezen en te analyseren. Ze kunnen in elke taal op hoog niveau leveren, waarmee ze internationaal kunnen werken en meedenken. Hiermee voelt het altijd alsof ze onderdeel uitmaken van het bedrijf.” (Case study)

Wij hebben een goed plan voor jouw online marketing

Wil je het weten? Neem contact met ons op.