Inzicht in je website bezoekers

Weet wat je website écht oplevert

Wat levert een campagne in Google op en hoe gedragen bezoekers zich eigenlijk online? Data laat geen ruimte voor twijfel. Het maakt inzichtelijk wat er online gebeurt, zodat je daar specifiek op kunt sturen. Wij bieden inzicht in jouw website bezoekers. En laten je zien welke investeringen zich wel en niet terugbetalen.

Huur ons in

Vertrouwd door

Wat we doen

Zonder inzicht in wat er precies gebeurt is het lastig sturen. Sterker nog, als je niet weet hoe bezoekers zich online gedragen kun je de website daar onmogelijk voor optimaliseren. Pas als je weet welke pagina’s het goed doen en welke minder ontdek je waar de kansen liggen. Wij brengen in kaart waar je de meeste klanten vandaan haalt en waar een bottleneck lijkt te zitten.

We analyseren het gedrag van bezoekers bij jou op de website of in de webshop. Daarbij kijken we specifiek naar de resultaten van campagnes of analyseren we het bezoek op bepaalde belangrijke pagina’s. En heb je het idee dat bezoekers verdwaald raken of bepaalde informatie missen? Wij zoeken uit waar het probleem zit, voor meer inzicht in website bezoekers en hoe je hen nog beter van dienst kunt zijn.

Bovendien bieden we specifiek inzicht in IP-adressen van bedrijven die de website bezoeken, bieden we mogelijkheden voor calltracking en gebruiken we software om met heatmaps inzichtelijk te maken waar bezoekers op klikken. Met onze inzet krijg jij een veel beter beeld van hoe bezoekers de website gebruiken en waar het nog beter kan.

Waarom meer inzicht in website bezoekers?

Vraag het tien experts en de kans is groot dat ze allemaal een andere mening hebben. Grafisch specialisten adviseren de foto’s te vergroten, tekstschrijvers wijzen op het belang van meer tekst en ontwikkelaars kunnen niet wachten om meer online intelligentie te programmeren. Wie heeft het bij het juiste eind en hoe kun je dat zeker weten? Data is het enige dat nooit liegt, zodat je daar blind op kunt vertrouwen.

Meer inzicht in website bezoekers garandeert dat je hen beter begrijpt. Om te zien waar het misschien misgaat. En te ontdekken waar meer kansen liggen, die je op dit moment nog niet volledig benut. In de beide gevallen verbetert de online ervaring van bezoekers, waardoor je de conversie en daarmee de omzet verhoogt.

Met meer inzicht wordt online marketing een stuk eenvoudiger. Het helpt je te sturen op wat er echt belangrijk is, gewoon door goed te kijken naar wat er gebeurt. Uiteraard leveren we die inzichten aan in duidelijke rapportages, aan de hand waarvan jij belangrijke beslissingen kunt nemen.

Voor websites en webshops

We bieden inzicht in website bezoekers voor zowel websites als voor webshops. De analyse laat je zien welke pagina’s populair zijn, waar het wringt en hoe het beter kan.

Websites

Hoe lang blijven bezoekers op bepaalde pagina’s en waar klikken ze naartoe door? We brengen de online klantreis in kaart, met eventuele hobbels en kansen om juist een klein duwtje in de rug te geven. Dankzij onze analyse krijg je een veel beter beeld van wat de website te bieden heeft en hoe je het eruit kunt halen.