Landingspagina’s

Op zoek naar een online marketing bureau om je te helpen met de conversies op jouw landingspagina’s? Neem dan contact met ons op.

Vertrouwd door

Wat we doen

Landingspagina’s presenteren bezoekers precies de informatie waar ze naar zoeken. Gebruik ze voor online advertenties, voor SEO of bij andere acties en campagnes. Gebruik pagina’s om op te landen als middel voor meer conversie.

Headcore analyseert behoeften, ontwikkelt ideeën en denkt mee over de beste toepassing van landingspagina’s. We ontwikkelen en bouwen, leveren sterke teksten aan en meten de online conversie. Zowel via de landingspagina’s als andere pagina’s op de website, bijvoorbeeld om die met elkaar te vergelijken.

Dus heb je een eigen webshop of een eigen platform? Of juist helemaal niet? In alle gevallen bieden landingspagina’s mogelijkheden. Het is een pagina waarop je bezoekers laat landen. Met mogelijkheden om verschillende varianten te testen, de conversie te meten en die op de lange termijn steeds verder te optimaliseren.

We hebben de expertise en ervaring om een goede landing page op te bouwen. Dus ben je benieuwd naar een voorbeeld of wil je meer weten over de kosten? Vertel ons wat je zoekt of vraag vrijblijvend advies aan, bijvoorbeeld in combinatie met een (advertentie)campagne. Wij vertellen je graag meer.

Waarom landingspagina’s?

Op een website of in een webshop wil je veel verschillende verhalen vertellen. Hoe spreek je met het algemene kanaal heel specifieke bezoekers of nieuwe klanten aan? En hoe voorkom je dat je iemand die enthousiast wordt van een advertentie opnieuw moet uitleggen wie je bent en wat je aanbiedt?

Met landingspagina’s verdeel je de bezoekers over verschillende specifieke kanalen. Een landingspagina is de laatste stap naar conversie, bijvoorbeeld binnen een advertentiecampagne. Zodra de bezoeker bij jou op de website of in de webshop landt geef je die de laatste benodigde informatie om aan te kopen, contact op te nemen of een andere gewenste actie uit te voeren.

Dus, wil je weten wat landingspagina’s zijn en hoe je die kunt inzetten? Vertel ons wat je online aanbiedt of wilt verkopen. Dan helpen wij je met hoe je een landingspagina maakt, perfect afgestemd op het doel dat je voor ogen hebt.

Voor websites, webshops en leadgeneratie platforms

Ben je benieuwd hoe we de beste of perfecte landing page bouwen? We adviseren, ontwikkelen en implementeren voor websites, webshops en bijvoorbeeld lead-gen-platforms.

Websites

Gebruik je de website voor zoekmachine marketing (SEA), social media marketing of andere online campagnes? Met goede landingspagina’s laten we nieuwe bezoekers landen op de plek waar je ze wilt hebben. Vertel ze daar precies wat ze willen horen, waarmee je verleidt om contact met je op te nemen, een aanvraag te doen of een giveaway te downloaden.

Webshops

Zoek je een landingspagina voorbeeld voor webshops? We sturen aan op conversie, met een specifieke aanbod voor een specifiek segment klanten. Spreek ze aan met een deel van het assortiment, een bepaalde collectie of op basis van een korting of actie. Met de landingspagina voorkom je keuzestress en andere overweldigende boodschappen vanuit de volledige webshop.

Leadgeneratie platforms

Geen eigen website of webshop, maar heb je wel een online kanaal om leads te verzamelen? Gebruik de landingspagina(’s) voor een lead-gen-platform. En stuur op meer conversie, door de pagina steeds verder te optimaliseren. Zo ontwikkelen we samen van een goede naar een betere en uiteindelijk een perfecte landing page om nieuwe aanvragen te verzamelen.

Kanalen en tools

Voor landingspagina’s gebruiken we een aantal verschillende tools.

Unbounce

Met Unbounce bouwen we landingspagina’s voor maximale conversie. De sleutel tot succes zit in de relevantie. Dus zoekt iemand naar een specifiek onderwerp? Met de landingspagina laat je zien dat je precies daar de expert of specialist in bent. Dat is veel relevanter dan een homepage, waarmee je een zo breed mogelijk publiek probeert aan te spreken.

Veelgestelde vragen: FAQ over landingspagina’s

Is mijn website geschikt voor landingspagina’s?

Ja, in principe is iedere website geschikt voor landingspagina’s. De landingspagina’s draaien binnen een standalone systeem. Het zijn nieuwe pagina’s die geen onderdeel worden van de bestaande website. Zo zitten ze niemand in de weg, maar dienen ze wel het belangrijke doel dat we in overleg bepalen (conversie).

Moet ik zelf de content voor de pagina aanleveren?

Dat mag, maar het hoeft niet. Dus zoek je hulp bij het schrijven van de teksten, het kiezen van de afbeeldingen of het ontwikkelen van andere content? We helpen je er graag bij.

Moet een landingspagina afbeeldingen bevatten?

Er moet niets. Aan de andere kant leiden afbeeldingen, video’s en andere vormen van content naast tekst gemiddeld genomen tot meer conversie. Je biedt bezoekers meer relevante informatie, waardoor ze eerder geneigd zijn om contact op te nemen of een aankoop te doen.

Hoeveel landingspagina’s heb ik nodig?

Dat hangt af van het specifieke doel dat je daarmee voor ogen hebt. We zijn benieuwd naar jouw doelstellingen. Aan de hand daarvan adviseren we het aantal landingspagina’s, zowel nu als op termijn.

Wat anderen over ons zeggen

Mark van Son

Romex B.V.

“Romex Rhenen werkt op een zeer prettige manier samen met Headcore. Ze zijn breed inzetbaar, flexibel, en zeer op resultaat gericht. Met Headcore weet je dat de online marketing goed geregeld is. Zo kunnen wij ons richten op waar wij goed in zijn.”

Josip Coric

CMO – KRAL GmbH

“We bevelen Headcore van harte aan omdat ze beter dan anderen in staat zijn om data te lezen en te analyseren. Ze kunnen in elke taal op hoog niveau leveren, waarmee ze internationaal kunnen werken en meedenken. Hiermee voelt het altijd alsof ze onderdeel uitmaken van het bedrijf.” (Case study)

Wij hebben een goed plan voor jouw online marketing

Wil je het weten? Neem contact met ons op.