Landingspagina’s

Speel in op specifieke behoeften

Landingspagina’s presenteren bezoekers precies de informatie waar ze naar zoeken. Gebruik ze voor online advertenties, voor SEO of bij andere acties en campagnes. Gebruik pagina’s om op te landen als middel voor meer conversie.

Huur ons in

Vertrouwd door

Wat we doen

Headcore analyseert behoeften, ontwikkelt ideeën en denkt mee over de beste toepassing van landingspagina’s. We ontwikkelen en bouwen, leveren sterke teksten aan en meten de online conversie. Zowel via de landingspagina’s als andere pagina’s op de website, bijvoorbeeld om die met elkaar te vergelijken.

Dus heb je een eigen webshop of een eigen platform? Of juist helemaal niet? In alle gevallen bieden landingspagina’s mogelijkheden. Het is een pagina waarop je bezoekers laat landen. Met mogelijkheden om verschillende varianten te testen, de conversie te meten en die op de lange termijn steeds verder te optimaliseren.

We hebben de expertise en ervaring om een goede landing page op te bouwen. Dus ben je benieuwd naar een voorbeeld of wil je meer weten over de kosten? Vertel ons wat je zoekt of vraag vrijblijvend advies aan, bijvoorbeeld in combinatie met een (advertentie)campagne. Wij vertellen je graag meer.

Waarom landingspagina’s?

Op een website of in een webshop wil je veel verschillende verhalen vertellen. Hoe spreek je met het algemene kanaal heel specifieke bezoekers of nieuwe klanten aan? En hoe voorkom je dat je iemand die enthousiast wordt van een advertentie opnieuw moet uitleggen wie je bent en wat je aanbiedt?

Met landingspagina’s verdeel je de bezoekers over verschillende specifieke kanalen. Een landingspagina is de laatste stap naar conversie, bijvoorbeeld binnen een advertentiecampagne. Zodra de bezoeker bij jou op de website of in de webshop landt geef je die de laatste benodigde informatie om aan te kopen, contact op te nemen of een andere gewenste actie uit te voeren.

Dus, wil je weten wat landingspagina’s zijn en hoe je die kunt inzetten? Vertel ons wat je online aanbiedt of wilt verkopen. Dan helpen wij je met hoe je een landingspagina maakt, perfect afgestemd op het doel dat je voor ogen hebt.

Voor websites, webshops en leadgeneratie platforms

Ben je benieuwd hoe we de beste of perfecte landing page bouwen? We adviseren, ontwikkelen en implementeren voor websites, webshops en bijvoorbeeld lead-gen-platforms.

Websites

Gebruik je de website voor zoekmachine marketing (SEA), social media marketing of andere online campagnes? Met goede landingspagina’s laten we nieuwe bezoekers landen op de plek waar je ze wilt hebben. Vertel ze daar precies wat ze willen horen, waarmee je verleidt om contact met je op te nemen, een aanvraag te doen of een giveaway te downloaden.