Microsoft Ads

Op zoek naar een Microsoft Ads bureau om je marketing campagnes op Microsoft Ads (voorheen Bing Ads) aan uit te besteden? Kijk niet verder, Headcore is officieel Microsoft Ads Partner. Onze Microsoft Ads experts managen tal van winstgevende online marketing campagnes voor klanten.

Interesse? Neem contact met ons op.

Vertrouwd door

De voordelen van een Microsoft Ads Bureau

Headcore is een full service Microsoft Ads bureau. Wij zijn dagelijks bezig met Microsoft Ads zodat jij het niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken. Van het inrichten van campagnes volgens best practices, ontwerpen van converterende advertenties, en opschalen van accounts, onze Microsoft Ads experts hebben er veel ervaring mee.

Wij weten wat werkt

Wij hebben al miljoenen aan advertentiebudget besteed in online marketing campagnes. Die kennis en ervaring zetten wij in bij jouw campagnes.

Gecertificeerde Microsoft Ads specialisten

Onze Microsoft Ads Specialisten zijn allemaal gecertificeerd en Headcore is officieel partner van Microsoft Ads.

Advertentieteksten en visuals

Wij combineren data en creativiteit om jouw advertentieteksten en visuals te ontwikkelen. Zo haal je nog sneller jouw doelen.

Wat anderen over ons zeggen

Jan van den Broeke

Directeur – A. de Jong TH

“Sinds wij gebruik maken van de diensten van Headcore, zien wij een flinke toename in het werven van nieuwe en heractiveren van oude klanten. Dit komt vooral doordat Headcore ons op alle digitale disciplines ondersteunt. Het implementeren van de website, online marketing, social- en email-marketing. Door dit uitgebreide en kwalitatief goede aanbod zal ik Headcore ook zeker aanraden bij elk ander bedrijf​.” (Case study)

Kaj van Zweeden

Marketing Director – HousingAnywhere

“Headcore joined us to help us scale our global accommodation rental marketplace. We have not been disappointed – Headcore played an important part in the international expansion we’ve achieved. From optimizing our existing channel mix with experiments and new bidding strategies, to exploring new channels and tactics, in both cases striking a healthy balance between volume and profitability – all these elements contributed to our rapid expansion in multiple new cities and countries.” (Case study)

Josip Coric

CMO – KRAL GmbH

“We bevelen Headcore van harte aan omdat ze beter dan anderen in staat zijn om data te lezen en te analyseren. Ze kunnen in elke taal op hoog niveau leveren, waarmee ze internationaal kunnen werken en meedenken. Hiermee voelt het altijd alsof ze onderdeel uitmaken van het bedrijf.” (Case study)

Mark van Son

Romex B.V.

“Romex Rhenen werkt op een zeer prettige manier samen met Headcore. Ze zijn breed inzetbaar, flexibel, en zeer op resultaat gericht. Met Headcore weet je dat de online marketing goed geregeld is. Zo kunnen wij ons richten op waar wij goed in zijn.”

Data-gedreven aanbevelingen

Al onze kennis en ervaring gebruiken wij om onze eigen software steeds slimmer te maken. Die berekent op basis van jouw actuele data wat de beste aanbevelingen zijn en waar de kansen liggen. Zo laten onze Microsoft Ads specialisten geen kans onbenut in jouw account.

Verschillende manieren van werken

Wij kunnen op verschillende manieren voor jou aan de slag. Zo gaat het uitbesteden van Microsoft Ads in jouw tempo en past het in elk budget.

Doorlopend Microsoft Ads Beheer

Wij houden ons bezig met het beheer van de campagnes, zodat jij je kan focussen op de business. Met onze uitgebreide rapportage blijf je altijd op de hoogte.

Eenmalige Microsoft Ads Setup

Laat ons de account inrichten volgens alle huidige best practices. Dan weet je zeker dat je een goede basis hebt staan om zelf mee aan de slag te gaan.

Microsoft Ads Advies

Liever helemaal zelf in control? Wij geven advies wat je allemaal kan doen in Microsoft Ads en staan voor je klaar om vragen te beantwoorden terwijl jij de campagnes beheert.

Weet je al wat voor jou het beste werkt?

Laat het ons weten.

Succesvolle campagnes opschalen op andere marketing kanalen

Als jij er klaar voor bent kunnen wij jouw advertentie successen opschalen door uit te breiden naar andere online marketing kanalen.

Google Ads

Adverteren in de zoekresultaten van Google en op het Google Display Network.

Facebook Ads

Een groot bereik en ruimte om je boodschap over te brengen.

Instagram Ads

Via Instagram bereik je potentiële klanten die ontspannen en enthousiast zijn.

LinkedIn Ads

B2B? LinkedIn is het zakelijk platform bij uitstek.

Rapportage & communicatie

Wij zorgen ervoor dat jij op de hoogte blijft. Kies zelf op welke manier jij dat prettig vindt. Rapportage via e-mail, contact in Slack, telefonische check-ins of een video call.

Veelgestelde vragen: FAQ over Microsoft Ads uitbesteden

Moet ik direct een lange-termijn commitment aangaan?

Zeker niet! Wij vragen alleen om een initiële commitment van 3 maanden. Dit geeft ons genoeg tijd om de eerste doelen te halen en te laten zien dat wij jou geld opleveren. Daarna is onze dienstverlening maandelijks opzegbaar, maar wil je dit waarschijnlijk niet.

Is alle data van mij?

Sommige agencies schermen af waar ze aan werken. Wij niet. Wij werken in jouw eigen accounts. Alle verzamelde data, ontwikkelde advertenties en ontworpen creatives zijn van jou en van niemand anders.

Weet ik vooraf wat de kosten zullen zijn?

Ja, we werken op basis van een vast maandelijks budget. Dat voorkomt verrassingen achteraf. In plaats daarvan weet je vooraf altijd precies waar je aan toe bent. En is het budget bereikt? Dan houden we dat niveau aan, totdat je merkt dat het werkt en akkoord geeft op meer.

Krijg ik een rapportage met de prestaties?

Je ontvangt van ons een duidelijke rapportage met daarin de prestaties. Bovendien lichten we die graag aan je toe. Zo kunnen we tijdig bijsturen als we merken dat het ergens beter kan.

Wij hebben een goed plan voor jouw online marketing

Wil je het weten? Neem contact met ons op.